Site-ul www.hairextension.ro (denumit in continuare „SITE”) este proprietatea Andoli Stile S.R.L. str. Voinicului nr.9 Mun. Tulcea Jud. Tulcea Tel: 0744382581 adresa de email contact@hairextension.ro, inregistrata la Registrul Comertului J36/508/2006 si CUI RO 19096546.

ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

INTRODUCERE

Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.hairextension.ro presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data cand accesati site-ul nostru a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse. Va invitam sa cititi cu atentie capitolul Termeni si Conditii pentru a fi in cunostinta de cauza in momentul in care finalizati o comanda.

Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre vanzator, fara a fi necesara o notificare prealabila a clientului. Clientul are acces permanent la termenii si conditiile utilizarii serviciilor si este obligat sa le citeasca de fiecare data cand acceseaza site-ul nostru.

Utilizand acest SITE, dumneavoastra (denumit in continuare „client sau utilizator”) sunteti de acord cu Termenii si Conditiile pe care www.hairextension.ro le pune la dispozitie. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui SITE va rugam sa nu utilizati acest SITE.

Societatea Andoli Stile S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J36/508/2006, CUI RO19096546, este detinatoarea site-ului www.hairextension.ro

SITE-ul pune la dispozitia Utilizatorilor un magazin online de produse cosmetice profesionale originale, care include: Extensii din par natural 100%, peruci, produse de intretinere, consumabile si accesorii.

Clientul sau utilizatorul a luat la cunostinta ca, desi Internetul este adesea un mediu sigur, exista interuperi sau probleme care tin de serviciile de internet care sunt in afara puterii Andoli Stile SRL, iar Andoli Stile SRL nu poate fi gasit responsabil pentru orice pierderi de date in timpul transmiterii informatiilor pe Internet.

Cu toate ca ne dorim ca SITE-ul sa fie accesibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, SITE-ul ar putea fi indisponibil din cand in cand pentru orice motiv, incluzand – fara sa se limiteze la – mentenanta si verificari tehnice. Intelegeti si ati luat la cunostinta ca din cauza circumstantelor, fie ele in afara sau in puterea Andoli Stile SRL, accesul la SITE poate fi intrerupt, suspendat sau terminat la un moment dat.

DEFINITII

Client sau utilizator – persoana fizica sau juridica ce vizualizeaza paginile acestui magazin online si care lanseaza o Comanda.

Vanzator – societatea comerciala Andoli Stile SRL, cu sediul in Tulcea, Str. Voinicului nr.9 ,cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului J36/508/2006 si CUI: RO 19096546, Capital Social: 200 lei.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Client si Vanzator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele, iar Clientul este de acord sa primeasca aceste Produse si sa faca plata acestora conform detaliilor stabilite inainte de livrare.

Produse – orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Clientului.

Contract / Termeni si Conditii – o Comanda lansata de Client si confirmata de catre Vanzator. Clientul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul lansarii comenzii. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

COMENZILE ONLINE SE VOR REALIZA ASTFEL:

Pentru persoane fizice: nu este necesara inregistrarea pe SITE, se pot realiza comenzi in mod direct, adaugand produsele dorite in cosul de cumparaturi.

Pentru saloanele de infrumusetare este necesara inregistrarea pe SITE. Dupa completarea datelor de inregistrare, acestea vor fi verificate de operatorii nostri. Contul va deveni valid si va putea fi folosit in maxim 1-2 zile lucratoare de la inregistrarea pe SITE. Autentificarea ulterioara se va realiza pe baza numelui de utilizator si a parolei alese.

Pentru persoane juridice care doresc sa achizitioneze produse pe firma, dar nu sunt saloane de infrumusetare, nu este necesara crearea unui cont pe SITE. Se achizitioneaza produse ca si in cazul persoanelor fizice, insa inainte de trimiterea comenzii este necesara bifarea casutei „Date de facturare firma” si completarea campurilor necesare.

COMENZILE TELEFONICE:

Comenzi telefonice se pot realiza la numarul de telefon 0744382581, numar cu tarif normal apelabil de Luni pana Vineri in intervalul 10:00 – 17:30.

Informatii suplimentare despre produse pot fi obtinute de la numerele mentionate mai sus, la adresa de email contact@hairextension.ro sau folosind formularul de contact din cadrul sectiunii „Contact”.

Fotografiile produselor afisate pe SITE sunt cu titlu de prezentare. Cu toate ca Andoli Stile SRL incearca sa updateze constant SITE-ul, pot surveni diferente intre poze si produsele fizice. Va rugam sa ne sesizati orice diferenta observata intre poza si produs pentru a realiza inlocuirea pozelor respective. De asemenea, Andoli Stile SRL nu poate fi facuta responsabila pentru orice neconcordata intre fotografiile produselor pe SITE si ambalajul/forma de prezentare a produselor fizice.

www.hairextension.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, sa anuleze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara notificare prealabila. www.hairextension.ro isi rezerva dreptul de a modifica, sterge, actualiza orice produse prezente pe site in orice moment, fara notificare prealabila.

Intregul continut al site-ului www.hairextension.ro: texte, imagini, video, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea www.hairextension.ro si/sau a partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al www.hairextension.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

www.hairextension.ro permite Clientului sau Utilizatorului acces nelimitat in interes personal pe acest SITE.

Clientul sau Utilizatorul nu are dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral SITE-ul, de a reproduce partial sau integral SITE-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata SITE-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Andoli Stile SRL fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza SITE-ul pot face comentarii sau orice alte comunicari, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

www.hairextension.ro solicita fiecarui membru inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste SITE-ul.

Persoanele care vor utiliza o adresa inexistenta de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. www.hairextension.ro nu poarta responsabilitatea pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

www.hairextension.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in acest website si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

www.hairextension.ro nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate.

In mod expres, www.hairextension.ro nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea acestui SITE, sau orice alt aspect relationat acestuia.

In cazul in care www.hairextension.ro va face obiectul oricarei pretentii de orice natura din partea oricarui tert in/sau/din legatura cu informatiile/materialelele/pozele isi rezerva dreptul de a chema prin actiune civila pe cel ce a produs presupusul prejudiciu.

www.hairextension.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un Utilizator prin intermediul SITE-ului.

www.hairextension.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit SITE-ul si nici nu garanteaza faptul ca SITE-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.hairextension.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

www.hairextension.ro nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit SITE-ul.

Prin folosirea (vizitarea) SITE-ului, Utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si www.hairextension.ro si partenerii/afiliatii sai.

Sunt interzise in mod expres: accesarea SITE-ului de catre dispozitive sau programe automate, copierea manuala a continutului, citirea sau publicarea continutului de catre alte firme sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza.

Intregul continut este proprietatea www.hairextension.ro si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor din Romania. Orice incercare de a accesa datele personale ale oricarui alt Utilizator sau de a modifica continutul SITE-ului este considerata tentativa de frauda a SITE-ului si se va solicita punerea in miscare a cercetarii penale impotriva persoanei respective.

DREPT DE PROPRIETATE

Site-ul www.hairextension.ro este detinut si operat in totalitate de catre Andoli Stile SRL. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site (inclusiv numele, designul si structura site-ului, imaginile produselor, texte), fara acordul Andoli Stile SRL este interzisa si va fi pedepsita conform legislatiei romane.

ALTE CLAUZE

Ne straduim permanent pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala. Unele specificatii sau pretul produselor pot contine erori de operare sau pot fi modificate de catre vanzator fara un preaviz, fara insa a afecta comenzile deja acceptate de noi.

Nu suntem raspunzatori pentru situatiile care pot aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server sau terti.

Pentru raportarea problemelor de drepturi de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati la adresa de mail contact@hairextension.ro

Contractul dintre Vanzator si Client, pe baza Comenzilor, intra in jurisdictia legilor din Romania, pentru orice litigiu care poate aparea se vor face toate eforturile pentru rezolvarea pe cale amiabila, daca nici in aceasta situatie nu se poate rezolva divergenta, fiecare dintr-e parti se poate adresa catre instantele Judecatoresti din Tulcea.

Ca masura restrictiva pentru clientii ce nu ridica produsele comandate ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata integral in avans. In situatia in care clientii ce au comenzi neridicate/anulate si doresc sa comande produse cu plata in sistem ramburs acestia vor trebui sa achite in avans contravaloarea urmatoarei comenzi plus cea a transportului retur pentru comanda neridicata anterior. Ulterior optiunea de plata in sistem ramburs va fi din nou disponibila la finalizarea comenzilor.

Pentru colete neridicate/refuzate platite cu cardul online, suma aferenta se restituie clientului in 10-20 zile lucratoare. Mentionam faptul ca valoarea transportului NU se restituie si va fi suportata de catre client.