Aplicarea extensiilor step by step

Îndiferent ce tip de extensii de păr urmează să aplicați, pentru un rezultat perfect sunt necesari de urmat câțiva pași.

Întotdeauna se începe prin spălarea părului cu un șampon neutru și uscarea lui completă. Analizarea fizionomiei pe care o are persoana este un alt pas important care va influența plasarea extensiilor.

Ulterior, părul se împarte în secțiuni după cum urmează: secțiunile orizontale se creează începând de la baza cefei până în creștetul capului, urmate de secțiuni verticale, dintr-o parte până în cealaltă a capului, după cum se poate vedea și în schema de mai jos.

Aplicarea extensiilor cu cheratină

După ce ați urmat pașii de bază general valabili pe care i-am descris anterior, în cazul în care urmează să aplicați extensii din păr natural 100% cu cheratină, trebuie să aveți în vedere următoarele etape:

  • tăiați vârful cheratinei atașată fiecărei șuvițe, astfel încât să ajungă la aceeași lățime cu cleștele de aplicare;
  • înainte de aplicarea primei șuvițe, verificați ca prima linie orizontală trasată la baza cefei să fie dreaptă; ulterior, pe măsură ce aplicați fiecare șuvită pe rând, încercați să păstrați o distanță similară între extensiile aplicate (imag. 4 și 5);
  • odată aplicată o culoare uniformă la bază, pe măsură ce urcați spre creștetul capului, puteți adăuga și șuvițe de altă culoare pentru un joc de lumină; în cazul modelului din imagini, s-a folosit blond auriu pentru bază, blond platinat pentru lumină și roșcat (imag. 6,7 și 8);
  • ultima fază este cea de retușare și styleing pentru obținerea look-ului dorit.

Aplicarea extensiilor cu adeziv

În cazul în care urmează să aplicați extensii din păr natural 100% cu adeziv, trebuie să aveți în vedere următoarele etape:

  • îndepărtați folia protectoare a adezivului și se pregătiți suvița pentru aplicare (imag. 3);
  • poziționați șuvița cu adeziv EXTENSIVE sub secțiunea de păr aleasă (imag. 4); deasupra veți pune o altă șuvită cu adeziv, asigurându-vă că cele două se îmbină perfect (imag. 5, 6 și 7);
  • pentru o aplicare rezistentă, recomandăm să folosiți o placă de păr pentru încâlzirea benzilor adezive (imag. 8);
  • distanța dintre șuvițe o veți stabili în funcție de volumul pe care doriți să îl obțineți pentru păr (imag. 9).

Aplicarea extensiilor tessuti - păr cusut

Aplicarea meșelor din păr cusut se face cu ajutorul adezivului lichid special sau a microring-urilor. Extrageți extensiile din pachet și primul pas este să tăiați meșele de păr la lățimea pe care o doriți. Ulterior, începeți aplicarea de la baza gâtului către creștetul capului, folosind adezivul special sau micoring-urile. Vă invităm să vizualizați și materialul video demonstrativ, pentru o mai bună înțelegere a întregului proces.