Informații legate de livrarea produselor

_________________________________________

Magazinul online www.hairextension.ro oferă posibilitatea livrării produselor la nivelul României sau în alte țări din Europa.

Costul transportului diferă în funcție de valoarea comenzii, cât și de țara de destinație, astfel:

Livrare prin Fan Courier (curierat rapid):

 • 25 lei – în funcție de greutatea și volumul coletului dvs. pentru comanda cu o valoare mai mică de 350 de lei (pentru comenzile care se află în aria de acoperire Fan Courier).
 • GRATIS – pentru comanda cu o valoare mai mare de 350 de lei (pentru comenzile care se află în aria de acoperire Fan Courier).

Livrare prin TNT în Europacost 300 de lei, indiferent de valoarea comenzii

Produsele sunt transportate în condiții optime și vor fi livrate împreună cu factura/bonul fiscal, certificatul de garantie (după caz) și declarația de conformitate.

Termenul de livrare pe teritoriul României este între 1 – 2 zile lucrătoare din momentul în care am confirmat comanda. Coletele vor fi livrate la adresa specificată în formularul de comandă, de luni până vineri în intervalul orar 08:00 – 18:00 sau sâmbăta între 8:00 – 14:00.

Comenzile plasate în zilele de sâmbătă și duminică sau de sărbători legale vor fi procesate și confirmate în prima zi lucrătoare.

În ziua livrării veți fi contactat telefonic de către curier. Curierul nu este obligat să asiste la deschiderea coletului, pentru acest serviciu se percepe o taxă suplimentară. La primirea coletului, vă rugăm să verificați integritatea ambalajului, precum și disponibilitatea documentelor de vânzare. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorari vizibile la primirea prin curier, îți recomandăm să refuzi recepția lor.

Produsele sunt sigilate în ambalajul original al producătorului și sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare.

În procesul de livrare pot interveni factori ce pot produce întârzieri, independent de voința noastră sau a curierului (conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere). În astfel de cazuri, un reprezentant al www.hairextension.ro, vă va informa și vă va comunica o nouă dată pentru efectuarea livrării. Nu suntem răspunzători pentru întarzierile ce pot apărea în procesul de livrare, după ce coletul a fost predat companiei de curierat.

Îți putem comunica un termen de livrare cât mai realist în momentul în care confirmăm comanda înregistrată, în functie de ora și de volumul comenzilor în curs de procesare.

Informații legate de returnarea produselor

________________________________________

În cazul în care nu sunteți multumit de produsele primite, indiferent de motiv, le puteți returna fără probleme. Dreptul de retur este valabil atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice. Cu toate acestea, vă rugăm să ne anuntați de intenția dvs. completând formularul de retur disponibil în partea de jos a acestei pagini. 

Potrivit legislației în vigoare (Ordonanta de urgenta 34/2014), privind produsele achiziționate la distanță, pentru returnarea produselor aveți la dispoziție 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Soluționarea cererii de returnare o vom comunica în scris, în termen de 15 zile de la primirea notificarii. De asemenea, este necesar ca returul să ajunga la noi în maxim 20 de zile calendaristice din momentul în care ne-ați anuntat despre intenția de retur.

Vă rugăm să ne menționati motivul pentru care doriți să returnați produsele, numărul comenzii dumneavoastră, data comenzii și datele dumneavoastră de contact. În cazul în care produsele au fost deteriorate în timpul transportului, vă rugam să atasați notificării și fotografii ale produselor deterioarate și procesul verbal de daune primit de la firma de curierat.

Rambursarea fondurilor se face în contul clientului în termen de 14 zile de la primirea returului. Se rambursează doar valoarea produselor, fără taxele de transport.

De asemenea, atunci când ne veți anunta despre intentia de retur, trebuie să specificați si modalitatea de compensare, alegând dintre:

1. Inlocuirea produsului cu unul asemănator sau cu alt produs de pe stoc

Dacă alegeti prima varianta și din acest fapt rezultă o diferență de bani, se va proceda în felul următor:

 • dacă produsul ales este mai ieftin, vă vom returna diferența în termen de maxim 30 de zile lucrătoare, în contul dvs. bancar
 • dacă produsul ales este mai scump, veți achita diferența la primirea coletului sau în avans, prin transfer bancar

2. Primirea banilor înapoi

În cazul în care alegeți varianta de rambursare a banilor, atunci este necesar să ne comunicați pe email contul dumneavoastră bancar (codul IBAN de 24 de caractere), alături de titularul contului (persoana care a comandat produsul/ele) și noi vă vom transfera contravaloarea lui în lei, în maxim 30 de zile calendaristice de la returnarea produsului.

Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise către noi ramburs, nu se primesc.

Transportul pentru returnarea produselor trebuie să se facă prin aceeași companie de curierat prin care ați primit coletul inițial.

Politica pentru returul produselor

________________________________________

Dacă nu sunteți 100% mulțumit de produsele comandate de pe hairextension.ro, le puteți returna în termen de 14 zile.

Produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original (inclusiv folia protectoare dacă aceasta există), fără a prezenta urme de folosire, modificare sau consum, cu etichetele de garanție intacte și cu documentele originale care l-au însoțit (factura fiscală, certificat garanție, instrucțiunile de utilizare etc).

Produsul este necesar să fie în aceeași stare în care a fost livrat.

 • La extensiile cu cheratină, distrugerea logo-ului SHE de pe cheratină înseamnă că au fost folosite.
 • La extensiile cu adeziv distrugerea sau deformarea adezivului înseamnă că au fost folosite.
 • La extensiile cu clip, la extensiile tessuti (cusute) și la cozile de păr înlăturarea plasei de protecție și ruperea clemelor de plastic negru înseamnă că au fost folosite.

Dacă nu se respectă cele descrise mai sus se pierde garanția acestora.

Pentru a vedea culoarea și calitatea extensiilor este îndeajuns să deschideți ambalajul și să le comparați cu părul propriu, fără a rupe sau a îndepărta elementele care reprezintă garanția unui produs nou.

În cazul în care ați îndepartat elementele de garanție ale unui produs nou, nu încercați să reambalați extensiile pentru ca acest lucru nu se va lua în considerare. Va fi taxat drept produs folosit și va fi refuzat din motive de igienă.

Condiții pentru retur:

 • să ne înștiințați prin completarea formularului de retur disponibil în partea de jos a acestei pagini, în termen de 14 zile calendaristice, de intenția dvs. de a returna unul sau mai multe produse.
 • să folositi, pentru returnare, aceeasi companie de curierat.
 • produsele returnate să nu prezinte semne de purtare, să nu fie deteriorate, să fie în ambalajul original (inclusiv folia protectoare dacă aceasta există), fara a prezenta urme de folosire, modificare sau consum, cu etichetele de garanție intacte si documentele originale care le-au însoțit (factura fiscală, certificat garanție, instrucțiuni de utilizare etc).
 • produsul se returnează întotdeauna împreună cu ambalajul producătorului (cutie sau pungă), în aceeași stare în care a fost primit.
 • produsul împreună cu ambalajul producătorului nu trebuie să prezinte sub nicio formă semne de uzură sau de consum.
 • în momentul predării către firma de transport, produsul împreună cu ambalajul producătorului trebuie împachetate corespunzător, cel puțin într-o altă cutie sau pungă pentru a nu se deteriora în timpul transportului, astfel încât ambalajul producătorului să nu prezinte urme de deteriorare legate de împachetare.
 • ne rezervăm dreptul de a refuza și implicit de a trimite înapoi către dvs. orice produs care nu îndeplineste întocmai condițiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.
 • produsele aflate la reducere finală, nu se mai pot returna. Ne rezervăm dreptul de a refuza retururile care nu se încadrează în această politica de returnare. Excepție fac doar cazurile în care produsele au defect de fabricație.

Costuri de returnare

________________________________________

Taxele de expediție pentru retur vor fi suportate de către client.

Adresa pentru returnarea produselor este:
Andoli Stile SRL , Str. Voinicului Nr.9 Tulcea, Jud. Tulcea

Pentru orice alte detalii sau informații, nu ezitați să ne contactați. Vă răspundem cu cea mai mare plăcere.

Formular de retur

  Modul de plasare al comenzii: