Cine suntem ?

Imaginația nu cunoaște limite în lumea extensiilor de păr. Dar calitatea unor extensii din păr natural 100% face o foarte mare diferență la final.

Acolo, la final, suntem și noi să ne bucurăm alături de clienții noștri pentru o alegere bine făcută. O facem încă din 2006, atunci când am devenit importator direct în România al brandului premium de extensii de păr SHE Professionals Italia. Am pornit de la crezul că, astfel, reușim să venim în sprijinul profesioniștilor din domeniul hairstyle și al persoanelor care apreciază o schimbare bine făcută la timpul potrivit.
În prezent, punem la dispoziția clienților noștri un portofoliu extins cu produse de calitate premium: extensii din păr natural 100% (cu CHERATINĂ pură plată, cu adeziv EXTENSIVE, cu clips EXTENCLIP, din păr cusut TESSUTI), cozi din păr natural 100%, peruci și accesorii, produse de îngrijire și ustensile profesionale.

Ne recomandă nu doar calitatea premium a extensiilor din păr natural 100%, ci și experiența pe care o avem în domeniu și o reflectăm în relația cu fiecare client. La toate acestea, adăugăm, mereu, seriozitate și promptitudine.

SHE Professionals - hairextension.ro

Despre SHE Professionals

Brandul SHE Professionals, adică Socap Hair Extension, este lider pe piața mondială în producția de extensii din păr natural 100%.

Ce îl deosebește în domeniu? De-a lungul timpului, și-a menținut intactă viziunea artizanală a procesării părului și respectul pentru natură și mediu, dar s-a aliniat, cu măiestrie, la avantajele tehnologiei și a îmbrățisat inovația prin cercetare.

Pentru producția extensiilor, SHE Professionals foloseste păr indian de cea mai bună calitate, obținut doar de la donatorii umani sănătoși. Părul este  spălat în repetate rânduri, pieptănat, decolorat și vopsit prin procese industriale. Ulterior, prin sistemul REMY, firele de păr sunt așezate respectând sensul natural de creștere, astfel evitându-se încurcarea lor la pieptănare.

Compania este certificată ISO 9001 și garantează produse de calitate premium și manoperă excelentă.

Prin cercetarea continuă și experiența brandului SHE, punem la dispoziția clienților noștri produse profesionale și de înaltă calitate pentru rezultate impecabile, cu efort minim.

Toate produsele vândute de www.hairextension.ro sunt produse profesionale originale.