Datele dvs. personale vor fi folosite pentru a vă procesa comanda, pentru a vă susține experiența pe tot acest site și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Înregistrarea pe acest site vă permite să accesați statusul comenzii și istoricul comenzilor. Pentru Saloanele Partenere, înregistrarea în site asigură  prețuri preferențiale la produsele din magazinul online.

Click pe "ÎNREGISTRARE", apoi completați câmpurile și veti obține un cont gratuit. Vă solicităm doar informațiile necesare pentru a face procesul de achiziție mai rapid și mai usor.

Autentificarea ulterioară se va realiza pe baza numelui de utilizator și a parolei alese.

ÎNREGISTRARE SALON PARTENER

Pentru înregistrare ca Salon Partener, bifați căsuța „Doriți cont de Salon Partener?”. Pentru a putea beneficia de discount-uri este obligatoriu să completați toate câmpurile.

După completarea tuturor câmpurilor și înregistrarea pe site, contul va fi verificat de operatorii noștri și va deveni valid în maxim 1-2 zile lucrătoare de la crearea lui. Din acel moment, veți putea efectua cumpărături online beneficiind de prețuri speciale.

Autentificare